El Barça Femení de Lluís Cortés i el segon entrenador del conjunt blaugrana, el gandesà Rafel Navarro, rebrà la visita de l’Espanyol en el derbi de la Lliga Iberdrola (dimecres 6 de gener, a les 18 hores) en un escenari molt especial: el Camp Nou.

Les culers jugaran a l’estadi blaugrana el dia de Reis en un partit que serà històric per a les de Lluís Cortés. Un duel que es podrà seguir en directe i de manera gratuïta a través de Barça TV+.

Un partit històric

La gènesi del futbol femení del FC Barcelona es remunta al dia de Nadal del 1970, ara fa 50 anys. Aquell dia, un grup de pioneres i valentes dones que volien jugar a futbol van complir el somni de jugar al Camp Nou. No ho van poder fer amb la samarreta blaugrana, com hauria estat el seu desig, però aquell partit s’ha convertit amb el pas del temps amb el símbol d’una lluita de perseverança per aconseguir el reconeixement que avui en dia té el Barça Femení, un dels sis equips professionals del Club, que cada dia guanya més aficionats i desperta més interès mediàtic.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.