Després de no poder competir el passat cap de setmana, per presentar el conjunt del Cafés Toscaf positius per COVID-19, el Base Oviedo del tortosí Toni Malla afronta el retorn a la lliga regular aquest dissabte a partir de les 18 hores com a visitants.  Ho faran davant el Ciutat de Salamanca, que es presenta al partit després de vèncer a la pista del Lafuente Pereda (31-32) i acumular tres victòries consecutives.

El tècnic ebrenc recalca que “arribem bé després de guanyar en el nostre últim partit. Aquesta setmana ens ha servit per a augmentar la càrrega física i tàctica”. A més, Malla reconeix que cada vegada està més a prop l’estil de joc que pretén implantar “Anem avançant a poc a poc. En defensa avancem ràpidament, mentre que en atac és més fàcil ja que tenim jugadors amb molt de talent”, comentava. Respecte al rival advertia que “són un equip jove, lluitador i elèctric. En jugar a la seva casa, ho faran amb màxima actitud. Ens tocarà defensar bé perquè el partit no se’ns compliqui”.

Els de Malla tindran que parar molt de compte amb Beltran Beida, el tercer màxim realitzador de la categoria amb 43 gols i d’on surten la quarta part dels gols de l’equip salmantí. El partit serà arbitrat pels col·legiats José Domingo Vega i Juan Manuel Vinagre, podrà ser seguit en directe per la web de la Federació Espanyola d’Handbol (https://www.rfebm.com/).

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.