La Guàrdia Civil ha detingut a Vinaròs un home de 45 anys i dues dones de 34 i 20 anys d’edat, que es dedicaven a la sostracció de bosses a dones d’avançada edat a la sortida dels supermercats.

Les investigacions es van iniciar el 6 d’octubre quan una dona va denunciar davant la Guàrdia Civil que a la sortida d’un supermercat i després d’introduir la compra i deixar la bossa al seient del vehicle se li va acostar un home dient-li que se li havien caigut monedes a terra, moment en què una altra persona aprofitava per furtar-li la bossa.

A partir d’aquesta data i en dies posteriors es van cometre diversos furts pel mateix procediment i mètode de distracció. Les investigacions policials dutes a terme van permetre localitzar el vehicle utilitzat per les tres persones i el 18 de novembre, després d’un nou furt en un centre comercial, van ser detingudes mentre es dirigien a agafar l’autopista AP-7 per la N- 232, al terme municipal de Vinaròs.

Després d’un registre exhaustiu del vehicle, a més dels efectes sostrets a la seva última víctima, van ser trobats altres pertanyents a altres furts.

Fins al moment s’ha pogut determinar la implicació de les tres persones detingudes en almenys nou delictes de furt en les següents localitats: dos furts a Vinaròs, un a Alcalà de Xivert, un a Borriana, un a Mollerussa, un al Vendrell, un a Màlaga i dos a la província de Madrid.

Els detinguts juntament amb les diligències practicades van ser posats a disposició del Jutjat d’Instrucció número 3 de Vinaròs.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.