El Departament de Salut de la Generalitat ha comptabilitzat aquest dilluns a les Terres de l’Ebre un mort i 13 nous positius de covid-19 confirmats per proves PCR o test antigènic ràpid. Les dades de la segona onada de la pandèmia a la Regió Sanitària de Terres de l’Ebre continuen millorant.

Els casos confirmats acumulats s’eleven a 5.104, dels quals 4.879 ho han estat a través de proves PCR o test antigènic ràpid. La velocitat de propagació del virus se situa en 0,71 (cinc centéssimes més que diumenge) mentre que el risc de rebrot ha baixat en 1 punt les últimes 24 hores i se situa en 210. El nombre total de defuncions des que es va iniciar la pandèmia és ara de 110, quatre més des de divendres.

Segons les dades oficials facilitades aquest dilluns per Salut a través del portal dadescovid.cat, hi ha 51 persones hospitalitzades per contagis (una més que diumenge). Pel que fa a les dades d’ingressats a l’UCI, recordem que Salut ha deixat de publicar dades per regions i només aporta la global. A Catalunya aquest dilluns hi ha 514 pacients covid-19 ingressats a les UCI, 25 menys en relació a divendres.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.