Cop d’autoritat del Barça B davant l’Hestia Menorca. El conjunt blaugrana es va imposar davant un rival directe en la lluita per les places de promoció d’ascens per 70 a 45 i allargava així la ratxa de sis victòries consecutives.

Després d’uns primers 20 minuts igualats de forces, els del tortosí Jaume Sorolla, arribaven al descans amb un avantatge de 8 punts al marcador amb el 29 a 21. Després del descans, el Barça va passar com una piconadora per sobre dels menorquins marxant fins als vint-i-tres punts de renda amb el 61 a 38 al darre quart de partit. Sorolla, que va jugar vint minuts, va aportar vuit punts amb quatre llançaments de dos punts.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.