El Departament de Salut de la Generalitat ha sumat aquest dijous a les Terres de l’Ebre 6 morts i 42 nous positius de covid-19 confirmats per proves PCR o test antigènic ràpid. En el recompte de dimecres el nombre de defuncions total des de l’inici de la pandèmia s’elevava a 86, xifra que s’ha actualitzat aquest dijous a 92 (44 en centres hospitalaris o sociosanitaris, 8 en residències de Gent Gran, 12 en domicilis i 28 no classificables).

Els casos confirmats acumulats s’elevan a 4.734, dels quals 4.518 hi han estat a través de proves PCR o test antigènic ràpid. La velocitat de propagació del virus se situa en 0,74 (-0,03) mentre que el risc de rebrot ha baixat en 44 punts les últimes 24 hores i se situa ara en 450.

Segons les dades oficials facilitades aquest dijous per Salut a través del portal dadescovid.cat, hi ha 66 persones hospitalitzades per contagis (7 més que dimecres). Pel que fa a les dades d’ingressats a l’UCI, Salut ha deixat de publicar dades per regions i només aporta la global. A Catalunya aquest dijous hi ha 583 pacients covid-19 ingressats a les UCI, 14 menys que ahir.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.