Després de dues jornades sense jugar, el FC Barcelona rebrà a casa al líder, l’Atlètic de Madrid, dimecres a les 7 de la tarde. Serà el plat fort de la jornada 7.

L’Atlètic de Madrid, en 14 punts i 2 partits més, visitarà l’Estadi Johan Cruyff després d’empatar a zero amb l’Sporting Club de Huelva. El Barça femení de Lluis Cortés i el gandesà Rafel Navarro suma els seus partits per victòries i és tercer en 12 punts.

De fet, les blaugranes en 21 gols a favor i cap en contra en els 4 partits que han jugat, poden establir un nou rècord d’imbatibilitat.

Amb la última victòria davant el Betis (0-5) el Barça ha igualat el seu rècord de 9 partits seguits deixant la porteria a 0.  La seva anterior marca s’havia establert entre novembre de 2014 i gener de 2015, amb nou partits seguits i 891 minuts sense rebre un gol. Ara, la victòria a Sevilla ha deixat els minuts  d’imbatibilitat en 838. Això significa que si el partit davant l’Atlètico,el Barça aguanta sense rebre cap gol fins al minut 54 haurà establert un nou rècord.

L’Espanyol vol trencar la dinàmica negativa

L’Espanyol de Paola Soldevila visitarà a partir de les set i mitja el camp del Santa Teresa de Badajoz, un recent ascendit però que ja havia estat a la Primera Iberdrola.

Les blanc i blaves, que no van jugar el cap de setmana per tenir positius Covid, voldran retrobar-se en la victòria després de perdre el sei últim partit contra el Granadilla Tenerife per 2-0. També ho voldrà fer el Santa Teresa, que va caure golejada a València per un contundent 5-0.

A més, tots dos conjunts arriben separats per només 1 punt. L’Espanyol és dotzè en 6 punts i el Santa Teresa, onze en 7.

La Real Societat, rival d’entitat per al Logronyo

I també aquest dimecres, a partir les 7, es veuran les cares el Logronyo de Laia Ballesté i la Reial Societat. L’ampollera ha entrat a la convocatòria per aquest partit.

Les logronyeses afronten el partit en la intenció de sumar la primera victòria de la temporada i treure’s l’espineta de l’últim partit, en que vam veure com se’ls van escapar 2 punts en l’última jugada del partit.  Després de 7 jornades, les  locals encara no han guanyat i sumen només 3 gols a favor per 12 en contra.

Pel que fa a la Reial Societat, les de Sant Sebastià van perdre per 1-2 contra Granadilla Tenerife i són setenes en 9 punts. El Logronyo és quinzè amb dos punts i necessita allunyar-se del descens. En l’últim precedent entre tots dos conjunts, al desembre de 2019, el partit va acabar amb golejada per les visitants per 0-5.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.