La CUP Tortosa s’ha pronunciat en contra de la proposta del Departament de Salut d’ampliar l’Hospital Verge de la Cinta amb un nou edifici oncològic i un altre d’ambulatori, així com la construcció d’un aparcament soterrat de 300 places i la instal·lació de dos ascensors d’accés des del centre de Tortosa. Considera que aquest projecte “no resoldrà les necessitats sanitàries ni d’accessibilitat a l’Hospital de la gent de Tortosa ni de les Terres de l’Ebre”.

La CUP aposta per la construcció d’un nou hospital “en un nou emplaçament”, i amb aquest projecte “es tanca la porta a una necessitat del territori i a una reivindicació històrica de tots els agents polítics, socials i de la ciutadania”.

“Una vegada més el nostre territori pateix un greuge molt important respecte a d’altres zones del país que, en un període de 5 anys, veuran assolits el seus projectes sanitaris, mentre que les Terres de l’Ebre en el mateix període de temps s’hauran de conformar amb l’ampliació de l’actual”, ha dit el regidor de la CUP, Sergi Arnau.

La CUP “sospita” que aquest anunci “es tracta d’una maniobra electoralista” i a la vegada “d’una cortina de fum”.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.