El Defensor de la Ciutadania de Tortosa, Manolo Cardona, ha demanat disculpes finalment per les seves polèmiques declaracions en defensa de la creu franquista del barri de Santa Clara. En declaracions a Radio Tortosa, Cardona ha dit que se l’ha malinterpretat i que parlava en defensa del seu barri. Les disculpes de Cardona arriben que quasi tota la oposició li reclamava o bé que es retractés o bé la dimissió. També ha demanat que dimiteixi la Comissió per la retirada de Símbols Franquistes.

El govern municipal de Junts i el PSC defensa que Cardona va expressar una opinió personal, però des de l’oposició s’havia exigit que retirés les seves paraules. Esquerra i Movem han demanat que rectifiqui i la CUP, directament, reclama la seva dimissió.

La Comissió per la retirada de símbols franquistes de Tortosa van més enllà i demanen que es convoqui un ple extraordinari per destituir a Cardona.

Vídeo emès a Canal Terres de l’Ebre.

Periodista.