La 60a edició de la Fira de Mostres d’Amposta haurà d’esperar. Fira Amposta ha fet oficial aquest dimecres la cancel·lació d’aquest esdeveniment firal, que estava previst del 4 al 6 de desembre, una decisió que ja s’havia avançat als expositors.

“La Fira de Mostres s’organitza amb molts mesos d’antelació i, amb el rebrot que vam viure a l’estiu, ja vam decidir suspendre-la i vam avisar a tots els expositors que no la faríem”, explica l’alcalde Adam Tomàs, qui assenyala que el pla del sector firal preveia unes limitacions que feien pràcticament inviable la celebració de la Fira de Mostres al pavelló firal. “Segurament no sigui una notícia que sorprengui a ningú, i més en la situació que tenim ara mateix, però calia comunicar-la oficialment”, ha dit Tomàs.

La Fira de Mostres queda ajornada, en un principi, al desembre del 2021. La regidora de Fires, Núria Pla, ha explicat que durant el 2021 es treballarà per poder realitzar una edició a l’alçada de l’efemèride si la situació pandèmica ho permet.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.