El risc de rebrot per coronavirus a les Terres de l’Ebre ha baixat aquest dimarts a 773 punts, 108 punts menys que ahir. No obstant això, en les últimes 24 hores s’han registrat dues noves morts i un total de 197 nous positius confirmats per proves PCR. La velocitat de propagació és de 1,06 (-0.16). Els casos confirmats acumulats són ara de 4.140, dels quals 3,928 ho han estat a través de proves PCR. El número de defuncions des que es va iniciar la pandèmia s’eleva a 76 (+2).

Segons les dades facilitades a través del portal dadescovid.cat, actualment a la Regió Sanitària de Terres de l’Ebre hi ha 57 persones hospitalitzades (-5) i 14 persones (+1) a la Unitat de Cures Intensives (UCI) de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.