El número de persones hospitalitzades per covid-19 continua creixent a la Regió Sanitària de Terres de l’Ebre. En les dades facilitades aquest dimarts pel Departament de Salut, el nombre de persones hospitalitzades és de 23 (4 més que aquest dilluns) i a la Unitat de Cures Intensives n’hi ha 7 (una més que ahir). El risc de rebrot continua en augment i se situa en 446,66 (13,83 punts més que dilluns i 20 punts per sota de la mitjana de Catalunya).

D’altra banda, Salut ha comptabilitzat en les últimes 24 hores un total de 63 nous positius de covid-19 confirmats per proves PCR. Els casos confirmats acumulats és ara de 2.561, dels quals 2.363 ho han estat a través de proves PCR. la velocitat de reproducció de la malatia és de 1,16, similar al registre de dilluns que era 1,17.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.