El Carnet Jove farà aquest dimarts l’últim dels cinc càstings presencials arreu de Catalunya per escollir un total de 30 nois i noies que formaran part de la campanya de promoció del carnet pel proper any 2021.

Al llarg del dia hi ha citats al Maset Espai Jove de la Ràpita un total de 19 nois i noies d’entre 12 i 31 anys i procedents de diferents poblacions de les Terres de l’Ebre que van resultar seleccionats d’entre els 1.643 aspirants que van participar en un vídeo-càsting el mes passat.

Els participants acudiran al Maset Espai Jove amb cita prèvia i atenent a totes les mesures de prevenció del contagi de la Covid-19. Així, mai coincidirà més d’un jove a les proves, sinó que el participant entrarà quan l’anterior ja hagi sortit. Un cop a dins, un equip audiovisual de l’agència de publicitat Caldas Naya i de la productora Edu Pérez Càsting els farà diferents proves de posada en escena davant les càmeres.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.