El Departament de Salut de la Generalitat ha comptabilitzat 44 nous positius de covid-19 confirmats per proves PCR, registrats en les últimes 24 hores a les Terres de l’Ebre. Els casos confirmats acumulats és ara de 2.211, dels quals 2.013 ho han estat a través de proves PCR. El risc de rebrot és manté molt alt i l’índex (378,07) ha pujat 14,45 punts en les últimes 24 hores. La velocitat de propagació se situa en 1,13, similar a la d’aquest dimarts (1,04)

Actualment hi ha 14 persones contagiades ingressades (una menys que dimarts) i tres es troben a la Unitat de Cures Intensives (UCI).

D’altra banda, Tortosa registra un risc de rebrot de 918, una xifra que significa 22 punts més que fa 24 hores. La taxa de confirmats per PCR està en 421,50 per cada 100.000 habitants.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.