La Regió Sanitària de Terres de l’Ebre ha comptabilitzat aquest divendres 54 positius confirmats per prova PCR, segons les dades facilitades pel Departament de Salut. Els casos confirmats acumulats són ara 1.619, dels quals 1.425 ho han estat a través de proves PCR. El risc de rebrot ha pujat 39,78 punts en les últimes 24 hores i ara és de 346,33. La velocitat de propagació se situa en 1,78, similar a la d’ahir que era de 1,76.

D’altra banda, el nombre de persones hospitalitzades no varia i es manté en 3 i una, a la Unitat de Cures Intensives.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.