L’edició en paper número 948 del Setmanari L’EBRE dedica el titular de portada a un brot de coronavirus amb xifres especialment contundents -el registrat a la planta escorxadora de Padesa a Roquetes- per a il·lustrar l’increment del risc de rebrot al país i a les Terres de l’Ebre.

Les dos imatges de portada són però per a dos temes propis del setmanari. D’un costat, el projecte de la salinera Infosa per a construir un moll nou badia endins per a traure la sal amb vaixells pel mar quan els temporals tornen a trencar la barra del Trabucador. La imatge que il·lustra el tema és la de les restes de l’antic moll. L’altre tema destacat és l’inici de curs, amb tots els condicionants de la pandèmia, als centres d’educació especial: la imatge és d’una professional de l’Escola Verge de la Cinta atenent un alumne.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.