La Regió Sanitària de Terres de l’Ebre ha registrat 6 positius confirmats per prova PCR en les últimes 24 hores, segons les dades facilitades pel Departament de Salut a través de la web dadescovid.cat/. Els casos confirmats acumulats són 1.307, dels quals 1.120 ho han estat a través de proves PCR. El risc de rebrot continua en augment i aquest dimecres se situa en el 135,03, deu punts més que ahir i el doble que fa una setmana. La velocitat de propagació se situa en 1,94, la qual cosa significa que una persona positiva de covid-19 en pot contagiar dues més. El total de defuncions es manté en 65.

Les persones contagiades que han requerit ingrés hospitalari en són quatre (una més que dimarts) i a la UCI n’hi ha una.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.