El Departament de Salut de la Generalitat ha comptabilitzat aquest dimarts una nova mort per covid-19 a les Terres de l’Ebre, segons les dades publicades al portal dadescovid.cat. Ara el número total de defuncions per la pandèmia s’eleva a 65, després de diverses setmanes sense registrar-ne cap.

Pel que fa als casos positius de coronavirus confirmats per prova PCR se n’han comptabilitzat 13 en les últimes 24 hores. Els casos acumulats s’eleven ja a 1.300, dels quals 1.114 ho han estat a través de proves PCR.

El risc de rebrot ha pujat 37 punts respecte dilluns i ara és del 114,42. Amb aquest nou increment, el risc de rebrot a les Terres de l’Ebre passa de moderat a alt. La velocitat de propagació també augmenta i ja se situa en 1,63. No obstant això, les desdes d’ingrés hospitalari no varien. Hi ha 3 persones contagiades ingressades i una a la Unitat de Cures Intensives (UCI).

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.