La regió sanitària de les Terres de l’Ebre suma 32 casos més de coronavirus confirmats per PCR , segons l’última actualització aquest dimarts al matí de les dades al web del Departament de Salut Dadescovid.cat. Des del començament de la pandèmia, aquesta regió sanitària acumula 723 casos confirmats per PCR i 174 més amb altres proves, en total 897 casos. El risc de rebrot és alt i es dispara, situant-se en 165,79 (ahir era de 103,41).

Actualment, hi ha 17 pacients ingressats als hospitals, dels quals cinc són a la Unitat de Cures Intensives (UCI).

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.