L’Ajuntament de Deltebre ja va anunciar fa uns mesos la suspensió de les festes majors a causa de la pandèmia de la Covid-19. Tot i això, aquest any es plantegen una sèrie d’activitats online amb el lema #CotoBarraca per tal que els veïns i veïnes puguin participar i recordar la festa major sense sortir de casa.

Entre les activitats destaquen el concurs de balcons engalanats, el concurs d’arrossos, el concurs de ball de festes, el concurs de Tik Tok i el concurs de fotografia històrica. La participació als concursos s’efectuarà a través de les xarxes socials de l’Ajuntament de Deltebre i els premis, un total de 1.400€ entre les cinc categories, seran vals de compra per a les botigues de comerç local i de proximitat, i que es gestionaran de manera coordinada amb FECOTUR.

La regidora de Festes, Equipaments i Actes, Carme Franch, ha animat a la ciutadania a “participar en els diferents concursos, a gaudir del nucli proper de família i dels amics sempre respectant les restriccions sanitàries i amb la màxima prevenció possible, i a carregar energies”.

A banda d’aquestes activitats, que es podran realitzar fins al proper 23 d’agost, aquest divendres també es realitzarà un acte telemàtic al compte Facebook de l’Ajuntament de Deltebre que comptarà amb la participació de l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, les entitats col·laboradores de les festes i el cantautor Joan Rovira. Les Festes Majors, en condicions de normalitat, s’haurien d’haver començat tot just aquest divendres 14 d’agost i finalitzat el dia 23 del mateix mes.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.