La regió sanitària de les Terres de l’Ebre suma 3 morts i 8 casos més de coronavirus confirmats per PCR , segons l’última actualització aquest divendres al matí de les dades al web del Departament de Salut Dadescovid.cat. Des del començament de la pandèmia, aquesta regió sanitària acumula 635 casos confirmats per PCR i 174 més amb altres proves, en total 809 casos. Tot i l’aparició de dos nous brots, un a Benifallet i l’altre a Xerta, el risc de rebrot és moderat i continua baixant, situant-se en 50,64 (ahir era de 59,97). La xifra total de morts des de l’1 de març és de 59 persones.

Actualment, hi ha 11 pacients ingressats als hospitals, dels quals cinc són a la Unitat de Cures Intensives (UCI).

Ara per ara, hi ha 18 brots actius a les Terres de l’Ebre: el brot de Jesús – Tortosa (I); el brot de Tortosa (II); el brot de Tortosa (III); tres brots a Amposta; dos brots a Sant Carles de la Ràpita; dos brots a Roquetes; el brot de Sant Jaume d’Enveja; el brot d’Alcanar; el brot de Corbera d’Ebre; el brot del Pinell de Brai; el brot de Xerta; el brot de Benifallet; el brot de Cambrils– Móra  la Nova – Salou – Tivissa – Móra d’Ebre – La Selva del Camp; i el brot de Peníscola. La majoria d’aquests brots són d’àmbit familiar o laboral.

 

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.