L’Ajuntament de Campredó ha lamentat, en un comunicat a les xarxes socials, la mort d’una xiqueta d’onze anys que vivia a Campredó i havia donat positiu per coronavirus. La nena va ingressar diumenge passat a l’Hospital Verge de la Cinta amb un quadre de salut greu i va ser traslladada a l’Hospital Joan XXlll de Tarragona per ser intervinguda quirúrgicament d’urgència. Segons el Diari de Tarragona, la xiqueta patia del que es coneix com a abdomen agut i va acabar evolucionant a una isquemia intestinal i una perforació gàstrica. Finalment, la menor va morir aquest dimarts a primera hora del matí.

La xiqueta havia donat positiu per coronavirus, però el secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimon, va negar ahir dimarts, en una roda de premsa, que hagués mort a causa de la Covid-19.

 

 

 

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.