La regió sanitària de les Terres de l’Ebre acumula 8 casos positius més de coronavirus, respecte a les dades facilitades el dijous pel Departament de Salut. Des del començament de la pandèmia, aquesta regió sanitària acumula 554 casos confirmats per PCR i 172 més amb altres proves. El risc de rebrot ha baixat del 169,58 al 148,78. La xifra total de morts des de l’1 de març és de 55 persones.

Actualment, hi ha 11 pacients ingressats als hospitals, dels quals quatre són a l’UCI.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.