L’Ajuntament de l’Aldea ha anunciat que les proves PCR dels treballadors municipals han donat totes negatives. El consistori ha celebrat “molt positivament” aquesta notícia i ha donat les gràcies a tots els treballadors que “han sabut estar a l’alçada de la situació”. 

L’ens municipal va activar el teletreball aquest dilluns, dia en què també es va realitzar la desinfecció mitjançant una empresa especialitzada de totes les dependències municipals (Ajuntament, Guàrdia Municipal i Jutjat de Pau).

Donats els resultats negatius de les PCR, l’Ajuntament a tornat a instaurà el treball presencial en la seva totalitat, sempre respectant les mesures de prevenció.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.