La Policia Local de la Ràpita ha aixecat durant l’última setmana 8 actes per consum de begudes alcohòliques a la via pública i 3 més per les molèsties de soroll ocasionades per possibles festes privades. D’aquestes, 9 es van posar només durant el cap de setmana.
Paral·lelament han instruït durant aquests set últims dies 14 denúncies a persones que no utilitzaven la mascareta, dos per manca de respecte als agents de l’autoritat i una més per possessió de substàncies no legalitzades a la via pública. Això suma un total de 13 actes i 17 denúncies des del dilluns 27 de juliol fins al diumenge 2 d’agost.
L’operatiu especial de la Policia Local i els Mossos d’Esquadra, amb diversos controls i patrullatges durant el cap de setmana, respon a la prohibició explícita del consum de begudes al carrer decretat per la Generalitat de Catalunya com a mesura per aturar els rebrots de Covid-19 al país.
A la Ràpita, el consum de begudes alcohòliques al carrer i en grups està prohibit per l’Ordenança de Civisme, la qual estableix unes multes que oscil·len entre els 100 i els 300 euros.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.