Els agents de la Policia Local de la Ràpita han reforçat amb més patrullatges els controls a les terrasses dels establiments de restauració del municipi. Davant els nous rebrots de Covid-19 a nivell de Catalunya i País Valencià, la policia ha intensificat en els últims dies els controls per garantir que es compleixen les normes de distanciament entre taules.

Des de la Policia Local de la Ràpita recorden que aquesta és una de les funcions que fan habitual en el context de la fase de represa, juntament amb el control de les platges i de l’obligatorietat de portar mascareta.

En aquest sentit, des de la Policia Local apunten que s’han aixecat diverses actes de sancions en els casos que els propietaris dels locals no han seguit les indicacions dels agents. En la majoria de casos, però, els empresaris vigilen de respectar totes les mesures i es mostren col·laboradors a l’hora de fer alguna rectificació.

La regidora de Governació, Conxi Vizcarro, ha recordat que l’esforç de la Policia Local ha d’anar sempre acompanyat de l’esforç de a la ciutadania: “La policia està per informar i per multar quan és necessari però tot este esforç només és efectiu quan existeix la col·laboració de la gent. Per això demanem un cop més màxima responsabilitat de tothom a l’hora de seguir les recomanacions sanitàries”.

Cal recordar que els restaurants i els bars han de separar amb una distància d’1,5 metres les taules o les agrupacions de taules, a més d’assegurar que les persones que ocupen una mateixa taula també tinguen una separació d’1,5 metres. Aquestes mesures també s’han de seguir a l’interior dels locals.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.