Des del passat cap de setmana i de forma gradual totes les persones participants en el dinar que van estar en contacte amb els dos positius per coronavirus d’Alcanar ja han pogut tornar a fer vida normal, segons ha infomat l’Ajuntament. “Ho han fet després d’acabar el període d’aïllament domiciliari que els va indicar el Departament de Salut a les Terres de l’Ebre”, explica en un comunicat de premsa.

L’alcalde d’Alcanar, Joan Roig, ha reiterat que els joves van actuar “amb responsabilitat i prudència, per tant, ens hauria pogut passar a qualsevol de nosaltres i no podem estigmatitzar-los”. Roig ha afegit que “és el moment que tornen a la seva rutina, ells i les seues famílies han passat uns dies molt durs i ara necessiten la comprensió i l’escalf dels veïns i veïnes”.

Segons l’Ajuntament, els dos casos d’Alcanar van tenir el seu origen a la ciutat de Barcelona i, de fet, “el Departament de Salut compatibilitza com a positiu a Alcanar el noi de Barcelona que va contagiar el primer canareu”.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.