La regió de les terres de l’Ebre ha registrat en l’última setmana un espectacular augment de contagiats per coronavirus. En total n’han estat 28, els positius confirmats pel Departament de Salut: 1 en el balanç del 7 de juliol; 12, en el del 9 de juliol i 15, en el corresponent a l’11 de juliol, que és l’últim que s’ha facilitat. Els casos corresponen a persones de Tortosa, Amposta, Camarles, Xerta, l’Ametlla de Mar, Alcanar, la Ràpita i la Sénia, entre altres municipis.

Segons ha informat la Regió Sanitària Terres de l’Ebre el brot d’Alcanar presenta un total de 4 positius, dels quals quals 3 són de la localitat. Pel que fa al brot que té el focus un claustre de professors del Perelló ja té 9 positius que es concentren a Xerta i Camarles

En ambdós brots tots els positius presenten símptomes lleus. Tant els positius com els seus contactes estrets estan en aïllament i seguiment domiciliari.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.