L’Ajuntament d’Amposta ha tancat aquest dilluns el centre de dia de la residència de gent gran de forma preventiva per un cas positiu asimptomàtic de Covid-19. Aquest positiu es va detectar després de realitzar, com es fa de forma periòdica i preventiva, proves PCR a les 50 persones usuàries del centre de dia. 49 de les proves van sortir negatives.

Tot i ser un cas aïllat, seguint les recomanacions dels departaments de Salut i Treball, Afers Socials, i Famílies, l’Ajuntament ha decidit tancar el centre de dia fins rebre noves instruccions.

També s’han realitzat proves PCR a totes els treballadors del centre de dia, que han estat també negatives.

L’Ajuntament d’amposta ha informat també que s’estan realitzant les gestions pertinents per fer “un seguiment a tots els usuaris del centre de dia amb l’objectiu de vetllar pel seu benestar”.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.