Diverses persones han assaltat la botiga de Fàbregues, ubicada al polígon industrial de la Ravaleta de Roquetes al costat de l’Eix de l’Ebre, i s’han emportat sis bicicletes de competició valorades en 4.000 euros cadascuna, segons l’empresa. Els fets han passat aquest dimecres, als voltants d’un quart de tres de la matinada. Els assaltants han arribat amb una furgoneta i a cops de pedra han trencat els vidres de l’aparador, han accedit a l’interior i s’han emportat les sis bicicletes que han carregat a la furgoneta en pocs minuts. L’alarma s’ha disparat però quan els Mossos d’Esquadra hi han arribat, alertats pel 112, els lladres ja havien fugit.

Es dóna la circumstància que al mes d’octubre passat l’establiment de Fàbregues Bicicletes ja va ser víctima d’un robatori de similars característiques. En aquella ocasió els lladres es van emportar diverses bicicletes elèctriques.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.