Les quatre federacions comarcals d’Esquerra Republicana que integren la Federació del partit a les Terres de l’Ebre han convocat la seva militància per escollir, durant els dies vinents, als membres de les noves executives. D’acord amb el nombre de militants respectius i davant la situació generada per la Covid; els congressos del Baix Ebre, Montsià i la Ribera d’Ebre se celebraran simultàniament de forma presencial i telemàtica. El de la Terra Alta serà només presencial.
Les convocatòries dels congressos són les següents:

 • Congrés de la Federació comarcal d’Esquerra de la Ribera d’Ebre.
  Dijous, 9 de juliol, a les 19 h al Casal Municipal de Móra la Nova.
 • Congrés de la Federació comarcal d’Esquerra de la Terra Alta.
  Divendres, 10 de juliol, a les 20 h a Ca la Vila Vella de Gandesa.
 • Congrés de la Federació comarcal d’Esquerra del Montsià.
  Dissabte, 11 de juliol, a les 20 h a l’Auditori Municipal d’Amposta.
 • Congrés de la Federació comarcal d’Esquerra del Baix Ebre.
  Diumenge, 12 de juliol a les 12 h a la Biblioteca Mercè Lleixà de Roquetes.
ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.