Les funeràries han reportat quatre nous morts per covid-19 a Catalunya en les últimes hores, segons l’últim balanç de Salut, tres més que les informades dilluns. Això situa la xifra global de víctimes en 12.596. S’han detectat 267 nous casos positius testats (91 més que en l’últim balanç), cap a les Terres de l’Ebre.

Pel que fa a la retrospectiva de casos, n’hi ha 40 de dilluns, 95 del diumenge i 141 de dissabte. D’aquests, corresponen a la regió de Lleida 16 positius del dia 6 de juliol, 69 del dia 5 i 72 del dia 4. Pel que fa a les morts, del 4 de juliol n’hi ha reportades dues, tres del dia 3 i tres més del dia 2 de juliol.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.