Fa un any l’aplicació FaceApp es va posar de moda per la possibilitat d’envellir, gràcies a la intel·ligència artificial, els nostres rostres. Ara aquesta aplicació creada per a IOS i Android, permet canviar de gènere. Una funció que s’ha viralitzat per les xarxes socials mostrat com podrien ser els polítics de les Terres de l’Ebre si haguessin nascut dones o homes. Els resultats són, certamen, espectaculars.

A través del compte de twitter @JoaquimBau s’han publicat les fotografies de nombrosos polítics ebrencs amb el gènere canviat.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.