El cadàver d’una noia ha estat trobat aquest dimecres al riu Ebre, al terme municipal d’Amposta. Una parella que navegava en una embarcació va veure el cos i van trucar immediatament al 112. Efectius dels Mossos d’Esquadra s’hi van desplaçar i van rescatar el cos amb una embarcació i amb l’ajut d’efectius dels Bombers ja que des de terra era del tot impossible.

Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per determinar la identitat de la persona morta, que podria tractar-se d’una jove de 14 anys desapareguda a Tortosa el passat 21 de gener.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.