Tunateca, l’espai gastronòmic creat per la família Balfegó, reobrirà les seves portes dilluns que ve 22 de juny equipada amb els més sofisticats sistemes i protocols anti COVID-19, avançant en la seva línia de responsabilitat social i de l’interès per la salut de cadascun dels seus clients i tot el seu personal laboral. La inversió en seguretat efectiva va acompanyada d’una carta renovada que, sense renunciar als seus clàssics, ofereix sorpreses de sabors, textures i sensacions, sempre amb la tonyina vermella com a protagonista.

Les mesures anti COVID es fan presents des que es posa el peu en el local i comprenen, fins a l’últim detall, cada zona i activitat de Tunateca: es regula l’entrada i sortida aprofitant les dues portes –entrada per Diagonal i sortida per Muntaner–, la recepció compta amb catifes desinfectants i d’assecat, així com  dispensadors automàtics de gel desinfectant; la sala disposa d’una cambra termogràfica que mesura la temperatura a distància de fins a 30 persones en una mateixa escena; la carta és virtual, s’accedeix a ella amb un lector de codi QR, i els comensals podran esterilitzar els seus dispositius mòbils, ulleres, rellotges, etc.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.