L’Arxiu Comarcal del Baix Ebre (ACBEB) obre, per consulta pública presencial, a partir d’aquest dimarts 2 de juny. Per tal de complir les directrius establertes durant l’etapa de desconfinament, s’estableix el servei de consulta amb cita prèvia, mitjançant l’adreça electrònica [email protected] o al telèfon 977 44 15 25. Així, les persones usuàries hauran de comunicar, mitjançant aquests canals, i amb un mínim de 24 hores d’antelació, la sol·licitud d’accés a consulta presencial, tot indicant el nom, la data, l’hora i la durada aproximada de la mateixa. Igualment, per facilitar-ne la preparació i mentre li sigui possible, haurà de fer constar la documentació que vol consultar.

L’ACBEB respondrà tot indicant el dia i l’hora que es podrà realitzar.

Aspectes importants a tenir en compte:

L’horari d’obertura serà de dilluns a divendres de 9h. a 14h.

  • L’aforament, de la sala de consulta, és d’un màxim de 4 persones.
  • Les persones usuàries hauran de fer la seva sol·licitud prèviament i l’ACBEB la hi servirà el dia i l’hora acordada. Si els documents sol·licitats estan en quarantena, l’ACBEB l’informarà i l’indicarà quan estaran disponibles.
  • Les persones usuàries hauran de seguir les recomanacions de seguretat i salut establertes.
  • Les persones usuàries accediran a l’ACBEB obligatòriament amb mascareta.
  • L’ACBEB facilitarà gel hidroalcohòlic i guants d’un sol ús que s’utilitzaran durant la seva estada.
  • Cal mantenir la distància mínima de seguretat de 2 metres entre les persones que fan ús de la sala de consulta.
  • Les consultes presencials sempre seran individuals. No és permesa la consulta d’un mateix document per part de dues o més persones alhora.
  • Les persones usuàries han de portar els seus propis estris d’escriptura, en cap cas es compartiran amb les altres persones.
  • Els ordinadors o d’altres equipaments de sala de consulta, preferiblement, no han de ser utilitzats per les persones usuàries. Aquests han de fer ús dels seus ordinadors personals.
  • Les persones usuàries netejaran els guants amb gel desinfectant, cada cop que surtin de la sala de consulta (períodes de descans, lavabo, etc.)
ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.