La Federació Catalana de Futbol dona a conèixer, amb caràcter informatiu i no vinculant, els equips implicats en els ascensos de les competicions del futbol amateur català, en les categories tant masculines com femenines. El llistat es troba elaborat segons l’aplicació dels efectes classificatoris de la temporada 2019-2020, després de l’acord adoptat per la Junta Directiva de l’FCF en el dia d’ahir.

La relació és provisional, a l’espera de la publicació per part de la RFEF de la composició definitiva pel que fa a nombre i ascensos de les categories nacionals amb relació directa amb les màximes categories territorials. De la mateixa manera, es troba subjecta a la resolució de reclamacions pendents davant els òrgans jurisdiccionals.

En aplicació dels criteris establerts a la circular núm. 31, de data 28/05/20, sobre els efectes classificatoris de la temporada 2019/2020, s’indiquen a continuació els equips que assolirien l’ascens en base als mateixos. Caldrà tenir en compte, però, les següents consideracions:

  • Les classificacions que es troben publicades a data d’avui encara no poden considerarse definitives, donada l’existència de diferents procediments jurisdiccionals que es troben pendents de resolució per part dels òrgans de justícia federativa o del Tribunal Català de l’Esport.
  • Resta pendent de confirmar-se per part de la RFEF la composició definitiva quant a nombre i ascensos de les categories nacionals amb relació directa amb les màximes categories territorials masculina i femenina.
  • La relació d’equips és merament informativa i per tant no atorga drets a cap dels equips esmentats.

Segona Catalana (grup 6è)

1r. GANDESA: Ascens a 1a Catalana
2n. RAPITENCA: Ascens a 1a Catalana – 2n millor 2n

Tercera Catalana (grup 1r)

1r. REMOLINS-BITEM: Ascens a 2a Catalana
2n. ALDEANA: Ascens a 2a Catalana – 2n millor 2n TGN

Quarta Catalana (grup 20è.)

1r. GANDESA “B”: Ascens a 3a Catalana
2n. PINELL: Ascens a 3a Catalana – 2n T. Ebre

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.