Aquest divendres ha rebut l’alta l’últim pacient ingressat per coronavirus a la Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre. Es tracta d’un veí de Ginestar, de 82 anys, que es trobava ingressat a l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre. El pacient, que ha sortit amb cadira de rodes, ha rebut un fort aplaudiment de tot el personal sanitari. Aquesta persona va ingressar el 15 d’abril a l’Hospital Comarca. Al dia següent va ser traslladat a l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta on va romandre fins el 7 de maig. Des d’aquesta data fins aquest divendres ha estat a l’Hospital de Móra d’Ebre. Amb aquesta alta ja no queda cap persona afectada per la covid-19 ingressada en un hospital de les Terres de l’Ebre.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.