Els Agents Rurals han denunciat en els darrers dies persones que es banyaven a les basses del barranc de la Caramella, al parc natural dels Ports (terme municipal de Roquetes), tot i la senyalització ubicada a l’accés que adverteix que aquesta pràctica està prohibida. Els agents recorden que l’aigua de la Caramella es capta per a consum humà i a més es tracta d’un espai natural de protecció especial. Els banyistes denunciats tampoc respectaven les restriccions de l’estat d’alarma en desplaçar-se amb vehicle fins les basses del barranc, desplaçament que està prohibit en la fase 1 en què es troba la regió de les Terres de l’Ebre.

Els Agents Rurals han reconegut tenir problemes per “la gran afluència de gent” que va a banyar-se al barranc de la Caramella, aprofintant el bon temps i les temperatures elevades registrades en els últims dies.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.