El sindicat USTEC-STEs ha reclamat que si hi ha centres educatius que obren al juny sigui “de manera molt justificada i només en casos molt excepcionals“, entre els que ha situat els alumnes que es preparen per a la selectivitat o altres proves. En un comunicat, ha demanat també “que es prioritzi la salut de les persones“, les mesures de seguretat i que hi hagi els recursos necessaris “amb totes les oportunitats i garanties per a tot l’alumnat que finalitza etapes“. Per a la resta de l’alumnat, el sindicat ha indicat que ha de tornar al setembre “amb la planificació i dotació necessàries per fer-ho possible amb seguretat“.

El sindicat ha respost així al director general de Centres Públic, Josep González-Cambray, que ha explicat a TV3 que l’objectiu és reobrir centres quan vagin arribant a la fase 2, que podria ser al juny, però no per fer activitat lectiva.

Autor: