L’Ajuntament de l’Aldea ha informat als propietaris de bars i restaurants del municipi que a partir del dia 11 de maig podran ampliar les seues terrasses “tots els metres que necessiten”, sense cap cost addicional i sempre respectant les mesures d’aforament que marca la fase de desescalada vigent.

L’alcalde Xavier Royo ha explicat personalment a tots els propietaris la mesura adoptada, iniciativa que ha estat molt ben rebuda pel sector de la restauració aldeà.

Royo ha indicat que aquesta és una iniciativa destinada a reactivar l’economia local “que facilitarà i molt als bars i restaurants la seua reobertura”. L’alcalde també ha avançat que el govern municipal treballa en altres mesures que donaran a conèixer als sectors empresarial, comercials i turístics, tan aviat les tinguen de tot enllestides.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.