Olaf Valldeperez com a gerent de l’empresa Liquidation World, ha fet una donació de 800 mascaretes quirúrgiques a l’Ajuntament de l’Aldea per a distribuir-les  on siguin necessàries. Per part de L’Ajuntament s’està acabant de perfilar el seu repartiment, ja que pretén que aquestes 800 mascaretes arribin als màxims de col·lectius possibles.

L’Alcalde de l’Aldea, Xavier Royo: “Agraeixo molt el gest que ha tingut Olaf  Valldeperez  amb  el seu poble” i destaca que “mostres com aquesta demostren la solidaritat que tenen els aldeans i aldeanes en moments amb els quals més que mai hem de lluitar tots junts”.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.