El Departament de Salut de la Generalitat ha confirmat dos nous positius i 137 casos sospitosos de coronarius a la Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre. A més, s’ha incrementat en 1 el nombre de morts sospitosos per aquest virus. Dels dos nous positius, un correspon a una persona ingressada en una residència de gent gran. Pel que fa a les altes se n’han donat en les últimes 24 hores un total de 20. Aquestes dades corresponen al balanç de dilluns, 20 d’abril, que ha facilitat Salut.

Ara, el comput global a la Regió Sanitària de Terres de l’Ebre queda així: els casos posititus confirmats per prova diagnòstica (PCR i test ràpid) s’eleven a 181, als quals cal sumar 1.347 casos sospitosos, que són aquells que han estat determinats per professionals facultatius. A les residències de la gent gran de l’Ebre s’han confirmat fins ara 11 positius a residents i 154 casos sospitosos.

Segons els nous càlculs del Departament de Salut de la Generalitat, el número de morts que ha provocat la pàndemia fins aquest dilluns a la Regió Sanitària de l’Ebre és de 34, dels quals 14 corresponen a casos confirmats i 20 a sospitosos. D’aquest balanç, 4 morts ho han estat en residències de la gent gran (2 confirmats i dos més de sospitosos).

El número d’altes mèdiques de persones que han patit coronavirus és de 89, vint més que diumenge.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.