Francesc Faiges i Rita Faiges, en representació d’Olis Faiges l’empresa  tortosina dedicada a la comercialització d’oli d’oliva des del 1840, han fet el lliurament de mil litres d’oli d’oliva per ser distribuïts a les famílies més necessitades. El tinent d’alcalde de l’ajuntament de Tortosa Domingo Tomàs  fou l’encarregat de recollir el material a les dependències de l’empresa amb el personal municipal duent-lo posteriorment a Creu Roja des d’on es farà el treball de repartiment d’acord als programes establerts del departament de Serveis Socials i Càritas.

Olis Faiges col·labora de forma regular amb el Banc d’Aliments de l’Arxiconfraria de la Cinta i en Càritas, però la crisi del COVID 19 han accentuat les darreres setmanes els problemes econòmics de moltes famílies hi han volgut fer una donació extraordinària.