Fa unes setmanes anunciàvem que diferents esportistes recorreran aquest estiu 600Km a peu, nonStop per recollir aliments des de Sant Martí d’Empúries (Girona) fins les Terres de l’Ebre. Ara aquest grup d’esportistes, marcats per un important caràcter solidari s’han proposat un nou repte.

Per torns i en sessions d’una hora, durant 24h nonStop oferiran diferents sessions esportives a través del compte d’Instagram @nonstopaliments. L’activitat començarà el dissabte 4 a les 12h i acabarà el diumenge 5 a les 12h. D’aquesta manera pretenen assolir un doble objectiu, per una banda entretenir a la ciutadania en aquests dies de confinament, i per l’altra també volen recollir aliments per a les famílies més vulnerables. Aquells que vulguin col·laborar amb el Banc dels Aliments poden fer el seu donatiu econòmic a través del web: www.bancalimentstarragona.org/ca/donacions.

L’impulsor d’aquest projecte solidari, Marc Fernández, ha explicat que a través dels directes d’Instagram es podrà seguir activitats com: Spinning, salt de corda, running, curses d’obstacles… Fernández ha animat a la ciutadania a seguir les activitats i ha destacat que “ara més que mai, iniciatives com aquesta són imprescindibles”, i és que tal i com apunta el Banc dels Aliments, la situació alimentària s’agreujarà durant les properes setmanes.

Per la seva part el portaveu del Banc dels Aliments, Òscar Ologaray, ha volgut recordar que “pot semblar que la vida s’hagi aturat, o si més no, pausat, però aquelles persones que es troben en una situació de vulnerabilitat segueixen necessitant aliments cada dia”. “Després d’aquesta crisi sanitària en vindrà una d’econòmica i des del Banc dels Aliments volem estar preparats per ajudar totes les famílies que ho necessiten”, ha conclòs Ologaray.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.