El Departament de Salut a la Regió Sanitària a les Terres de l’Ebre ha informat que aquest matí hi ha hagut un altre èxitus per coronavirus d’un pacient ingressat a l’Hospital de la Santa Creu.

En relació a les informacions aparegudes sobre les morts per COVID a la Regió Sanitària Terres de l’Ebre els informem que ahir, 3 d’abril, només hi va haver 1 mort per coronavirus, segons informa avui el Departament de Salut.

El comunicat del Departament de Salut destaca que “alguns mitjans van publicar que n’havien estat 2 i van assenyalar una d’elles com una germana de la Congregació de la Consolació de Jesús. Segons les proves realitzades en aquesta pacient van donar negatiu“.

És per aquest motiu que la Regió Sanitària Terres de l’Ebre vol fer incís en què l’única font per a positius i èxitus COVID és la pròpia regió“, apunten des del Departament.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.