En aquests moments d’incertesa i de canvis sobtats per l’emergència sanitària de la COVID-19, tots el membres de l’AMPA, formada per mares i pares d’alumnes del centre escolar Sagrada Família de Tortosa, vol ajudar en la lluita contra aquesta pandèmia i respondre a les necessitats més urgents del nostre territori en dos fronts: l’ajuda als col·lectius més vulnerables i el suport al personal del nostre sistema sanitari que està lluitant en primera línia contra aquesta amenaça.

Com que, a causa del confinament, hi haurà actes i despeses que no realitzarem, com a AMPA han decidit fer un donatiu de 500€ a l’hospital de la Santa Creu de Jesús que seran emprats en dos projectes: unes càmeres de videovigilància i unes tablets per als pacients ingressats i els professionals sanitaris que els atenen.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.