A partir de la nit de divendres, només es pot accedir al nucli urbà de Deltebre mitjançant l’entrada de la Plaça de les Dones i l’entrada del pont Lo Passador. Aquestes dos entrades i sortides estaran vigilades amb controls policials per evitar l’accés de persones amb habitatges de segona residència al nucli urbà i al nucli de Riumar per Setmana Santa.

Des del govern municipal s’ha llançat un agraïment als veïns i veïnes de Deltebre per la seva actitud exemplar a l’hora de respectar el confinament estricte, així com per aplicar les mesures corresponents per evitar la propagació de la COVID-19.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.