A través d’un comunicat que ha fet públic aquest dimecres a la tarda, la Denominació d’Origen Terra Alta expressa el seu més sentit condol per la pèrdua de Miquel Àngel Vaquer, membre de la família de Celler Mariol, que ha mort aquest dimecres víctima del COVID-19 (més informació en aquest enllaç).

“Des del Consell Regulador volem reconèixer la seva tasca a favor dels vins de la comarca i en la difusió de la marca DO Terra Alta arreu. El seu esperit jove i amb voluntat renovadora estarà sempre present entre nosaltres”, indica la DO Terra Alta que acompanya “la família i les seves amistats en aquests moments durs de pèrdua i dolor”.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.