Les instal·lacions esportives de Jesús passaran a ser gestionades per Win Complex Esportiu a partir de l’1 de març després que l’actual gerència Jesussport acaba per decisió pròpia. La primera setmana de maig, després de dues setmanes de portes obertes amb activitats diverses, entraran en funcionament els nous horaris de Win a Jesús amb un únic abonament de 39 euros que permetrà fer activitat física tant al complex de Jesús com al de Tortosa, així com gaudir de totes les instal·lacions i de les piscines dels dos recintes: interior a Tortosa i exterior a Jesús.

Mentre les portes del gimnàs municipal de Jesús estiguen tancades per adequar-se al model Win, els actuals usuaris abonats a Jesussport podran seguir fent activitat a les instal·lacions que Win gestiona a Tortosa i podran gaudir d’una oferta exclusiva de 2×1 sense matrícula els mesos de març i abril, amb la finalitat que la seua pràctica esportiva no es veja aturada per motius aliens.

El president de l’EMD de Jesús, Víctor Ferrando,  ha fet una valoració positiva d’aquest acord i confia que l’objectiu serà, com sempre, fomentar la pràctica de l’esport i els hàbits saludables amb una oferta que agafa el relleu d’anys de dedicació i bona faena de Sílvia Echevarria i David Puig, gerents de Jesussport els darrers anys. “Amb l’arribada de Win a Jesús s’obre l’oferta esportiva tant pel que fa a franges horàries, com pel que fa a instal·lacions i esperem que els usuaris ho valoren positivament, com nosaltres fem”, ha dit Ferrando.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.